Sinds november 2023 is het dierenrijk bij Minipaardencoaching uitgebreid met 3 konijnen. Twee KleinRexen (broer en zus) Ze zijn geboren op 10 augustus 2023 en heten Tijertje (geholpen Ram) en Sterre (voedster). En dan is er nog het super schattige dwergkonijntje Snowie, ook een geholpen rammetje. 

Zij hebben een eigen konijnenparadijs gekregen met voldoende ruimte om te kunnen spelen, eten, rennen en te slapen. Ze kunnen zich terugtrekken in één van de huisjes wanneer ze behoefte hebben aan rust of juist spelen met elkaar als ze dat willen. 

De Konijnen
Hoe leven ze

Ook konijnen hebben ruimte nodig. Dus hebben ze hier een verblijf groot genoeg om een rustig plekje te zoeken als ze dat nodig zijn. 

Ze hebben ruimte om te spelen, krijgen gevarieerde voeding en leven in een groepje van drie konijnen. Twee geholpen rammetjes (Tijgertje en Snowie) en een voedster (Sterre). 

Dwergkonijn hottot wit in kerstballen kerst
Dwerg konijn (Hottot) 'Snowie'

Snowie is een Hottot dwergkonijntje! Een hottot heeft altijd een witte vacht en zwarte ogen met zwarte omlijning. Snowie is een heel, lief en rustig konijntje en zit graag even bij je op schoot. Hij is geboren op 24 juli 2023

‘Tijgertje’ is een KleinRex mannetjes konijn. (wel geholpen) Zijn naam dankt hij natuurlijk aan zijn prachtige gevlekte vacht. Tijgertje is enorm ondernemend en nieuwsgierig. Hij komt waarschijnlijk als eerste naar je toe maar houdt niet echt van opgepakt worden. Tijgertje woont hier samen met zijn volle zus en is geboren op 10 augustus 2023.

kleinrex Ram 'Tijgertje'
Kleinrex ram Tijgertje kerst
Kleinrex voedster bij een kunst kerstster
Kleinrex voedster 'Sterre'

‘Sterre’ is een KleinRex voedster en de volle zus van Tijgertje. Sterre kan als ze er zin in heeft rustig bij je op schoot ontspannen. Ze is een dame die weet wat ze wil en dat laat ze ook blijken aan haar vriendjes. 

Sterre is ook geboren op 10 augustus 2023.

En last but not least: Billy!

Onze bordercollie Billy is de steun en toeverlaat bij Minipaardencoaching voor mij, ouders en kinderen. 

Hij is er altijd als eerste om je hartelijk te begroeten, hij brengt je dan een speeltje en wil graag een balletje gooien of geaaid worden. Billy is de eerste ijsbreker als je voor de eerste keer komt bij Minipaardencoaching. Hij stelt je op je gemakt en troost je als je verdrietig bent. 

Billy is geboren op 5 oktober 2019.

Border Collie 'Billy'
boldercollie Billy wit met merle vacht

Voor jeugdhulp

Neem contact op met je gemeente!

Nu ook kindercoaching via Jeugdhulp Zuid-Drenthe mogelijk met (deel)vergoeding!