top of page
chiq en claudia.jpg

De minipaarden

Ik ben de trotse eigenaresse van 4 luxe NMPRS (Nederlandse Minipaarden Registratie Stamboek) minipaarden, 2 merries en 2 ruintjes; Fabiene, Chiquita, Jackson en Gibson. Alle vier zijn ze heel speciaal voor mij. Ze hebben een lief karakter, zijn zeer betrouwbaar en krijgen de aandacht die ze verdienen. Poetsen, wandelen, beweging en veel aandacht, liefde en respect. Natuurlijk zijn ze geschikt en opgeleid (of worden opgeleid) als coaching paardje. Lees hier meer over de afzonderlijke kenmerken en kwaliteiten van de paardjes.

Een droom werkelijkheid maken...

17077a00-43fe-4dc3-8d9e-49a0c8c04164.JPG

Hoe leven ze

De fysieke en mentale gezondheid van de paardjes staat altijd op de eerste plaats. 

Ze leven samen in een groep en zijn iedere dag buiten, ofwel in de paddock of in 1 van de weides. Ze mogen spelen, vies worden en paard zijn. 

De stallen worden iedere dag uitgemest zodat ze 's avonds altijd in een schoon bed slapen. 

Ze hebben altijd toegang tot schoon water en hooi. In de grote wei kunnen ze echt even de benen strekken, rennen en gek doen.  Ze kunnen altijd schuilen tegen de regen of felle zon. 

Indien nodig krijgen ze de medische zorg van een dierenarts of tandheelkunde, ze worden netjes op tijd bekapt & ontwormd. De paarden krijgen voldoende beweging zodat ze fysiek gezond zijn. Mijn paarden werken alleen als ze daar fysiek en mentaal toe in staat zijn. 

De voeding wordt per paard kritisch bekeken en aangepast waar nodig.

Ik luister naar mijn paarden en behandel ze met respect.

Ik verwacht van mijn klanten ook dat ze met respect omgaan met mijn dieren. 

fullsizeoutput_269e.jpeg
bottom of page