Diensten

Op deze pagina worden de particuliere diensten van Minipaardencoaching weer gegeven.

Ben je opzoek naar jeugdhulp? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie. 

Heb je nog vragen?

Samen met de minipaarden gaan we op zoek naar je kracht, je zelfvertrouwen, je moed en je eigen wijsheid. Op een speelse maar professionele wijze helpen en begeleiden wij kinderen om ze weer een stukje op weg te helpen. Wij bieden je een luisterend oor en een veilige omgeving waarin je jezelf mag zijn. Uiteraard is een intakegesprek met de aanwezigheid van ouders en-of verzorgers noodzakelijk en gaan we eerst kennis maken met de paardjes in een veilige omgeving. Een coaching sessie met minipaarden voor kinderen is een stimulans voor het zelfvertrouwen. Een toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van het kind, in de breedste vorm. 

Kinder coaching
Coaching met minipaard kind en paard

Voor jeugdhulp

Neem contact op met je gemeente!

Nu ook kindercoaching via Jeugdhulp Zuid-Drenthe mogelijk met (deel)vergoeding!

In de individuele sessie gaan we samen aan het werk met jouw persoonlijke coachvraag. Of dat nu werk gerelateerd is of een privé situatie. Ben ik op de goede weg? Hoe ga ik om met bepaalde situaties? Het paard is een krachtig instrument om snel inzage in je eigen gedrag te krijgen. Ik werk met de techniek Motiverende Gespreksvoering waarbij vanuit gelijkwaardigheid en een objectieve activerende manier van vraagstelling wordt gewerkt. Het kan een bewustwording opleveren waardoor een proces van verandering in wordt gezet. Maar verandering is niet perse het uitgangspunt. De coachsessie vindt plaats op de eigen locatie van minipaardencoaching of we gaan wandelen in de prachtige omgeving, door het dorp of in het nabijgelegen bos. De unieke combinatie van coaching in de natuur in het bijzijn van een minipaard maakt dat we sneller bij het gevoel, de kern van de hulpvraag en gewenste inzichten komen.

Individuele coaching
Coaching met minipaard kind en paard
Coaching met minipaard kind en paard
TEAM COACHING​

Wil je samen met een vriend(in), ouders, kennissen of zakelijke relaties een groepscoaching met minipaarden ervaren? Laat je inspireren door de paarden en op een professionele en speelse manier begeleiden door je coach. Ik laat je deze krachtige manier van coachen graag ervaren.

Prijs op aanvraag en te bepalen na inventarisatie van de groepsgrootte en wensen.

Voor jeugdhulp

Neem contact op met je gemeente!

Nu ook kindercoaching via Jeugdhulp Zuid-Drenthe mogelijk met (deel)vergoeding!