Coachingtraject kind – 3 sessies

Over de Coachingtraject kind – 3 sessies

Merk je aan je kind dat er iets is? Misschien merk je dat je kind onzeker is? Faalangstig in bepaalde situaties? Of gun je je kind dat hij/zij beter voor zichzelf op kan komen? Of merk je dat het omgaan met bepaalde emoties soms lastig kan zijn?

Zou je willen dat je kind handvatten krijgt om zelfbewuster en krachtiger met situaties, emoties en gevoelens om te gaan? Gun je je kind een moment van rust, ontspanning om vanuit daar weer verder te kunnen?

Maar twijfel je of je dit via een Jeugdhulp instantie zou willen inzetten? Dan is een particuliere coachingserie voor jouw kind bij Minipaardencoaching een goed alternatief. Je kan zo eerst eens kijken of het wat voor jou en je kind is. Het werken met de Minipaarden kan rust brengen, ontspanning waardoor het voor een kind vaak eenvoudiger wordt om te praten over wat er speelt. In een veilige omgeving, met dieren, in de natuur, zonder vragenlijstjes maar wel met spel, lol en verbinding met het paard. Paardencoaching voor kinderen! Gun het je kind.

minipaard met gekleurde manen en feest muts op bij lachende jongen duim omhoog
Informatie opvragen

Voor jeugdhulp

Neem contact op met je gemeente!

Nu ook kindercoaching via Jeugdhulp Zuid-Drenthe mogelijk met (deel)vergoeding!