Contact maken en lol hebben met minipaard
Foto maken met minipaarden
Coachingsessie kinderen met minipaard manen kleuren
Coachingsessie met minipaard knuffelen kindercaching
Magie tussen kind & paard

Kinderen worden aan allerlei emoties, gevoelens en omstandigheden blootgesteld. Soms weten ze niet goed hoe ze ermee om moeten gaan of hoe ze erover moeten praten. Het paard helpt hierbij. Door knuffelen, aaien, poetsen of wandelen kan het kind weer aarden in zijn/haar basis, in de eigen kracht terug komen.

Voor jeugdhulp

Neem contact op met je gemeente!

Nu ook kindercoaching via Jeugdhulp Zuid-Drenthe mogelijk met (deel)vergoeding!

Kaart wens coachingsessie kind met paard

Herken je dit?

Minipaardencoaching hand op manen minipaard Nmprs

En zou je willen dat:

Samen met de minipaarden gaan we op zoek naar je kracht, je zelfvertrouwen, je moed en je eigen wijsheid. Op een speelse maar professionele wijze helpen en begeleiden wij kinderen om ze weer een stukje op weg te helpen. Wij bieden je een luisterend oor en een veilige omgeving waarin je jezelf mag zijn. Uiteraard is een intakegesprek met de aanwezigheid van ouders en-of verzorgers noodzakelijk en gaan we eerst kennis maken met de paardjes in een veilige omgeving. Een coaching sessie met minipaarden voor kinderen is een stimulans voor het zelfvertrouwen. Een toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van het kind, in de breedste vorm.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord of kom vrijblijvend kennismaken op onze locatie in Emmen (Drenthe).

Wat is het proces

Voor jeugdhulp

Neem contact op met je gemeente!

Nu ook kindercoaching via Jeugdhulp Zuid-Drenthe mogelijk met (deel)vergoeding!