top of page

Fabiene is een zeer gevoelige 8 jarige NMPRS merrie met een hoog sensitief karakter. Een merrie die zeer gevoelig is voor de emoties van de mens. Ze is in alle opzichten uniek. Een elegante verschijning met goede beweging. Een merrie met een zeer luxe uitstraling. Fabiene werd dan ook uitgeroepen tot reservekampioen op de merriekeuring van het NMPRS in 2017, in een zeer sterk en groot deelnemersveld. 

Fabiene is een geweldig coach-paardje en zal je versteld doen staan in alle opzichten. 

Fabiene vd Heesbeekhoeve

Midzomer Chiquita

De aanvoerder van de kleine groep is onze Chiquita. Ze is een 1e premie NMPRS merrie van 95 cm en heeft al meerdere veulens gehad. Ze is in de groep absoluut de aanvoerder. Haar wil is wet. De alfa merrie in alle opzichten. Naar de mens en vooral naar kinderen het liefste paardje dat je je kan wensen. Fietsen, wandelen, poetsen, altijd geduldig en lief en geniet zichtbaar van de aandacht. Chiquita is verkeersmak en nergens snel van onder de indruk. Maar ...als je goed kijkt is ze zeker heel gevoelig. Negeer haar niet want dan zal ze zeker gepikeerd zijn. Chiquita is dan ook zeer geschikt als coach- en therapiepaardje. 

2Y7A3708_edited.jpg
DSCF6898.JPG

Black Hill Stables Jackson

Ons eigen gefokte hengstje "Jackson", zoon van Chiquita. Hij werd bij ons geboren op 23 mei 2019. Een prachtig klein vosbont mannetje met het allerliefste karakter dat je je maar kan wensen. Hij zal slechts ca. 85 cm groot worden. Jackson mag eerst nog een beetje baby-paard zijn en als hij oud genoeg is zal hij als onderdeel uitmaken van de kudde coach-paardjes. Hoe jong ook..hij heeft al vaak laten zien een heel fijn karakter te hebben en dat hij het allerliefste samen wil werken met mensen. Deze kleine charmeur weet altijd bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Bij ons geboren om altijd te blijven!

Joenny v/d Heesbeekhoeve

Joenny is een NMPRS mini-paardje en ze is ongeveer 100 cm groot. Ze kwam bij ons toen ze 5 maanden jong was en is opgegroeid in de kudde met Fabiene en Chiquita. Joenny heeft een onverschrokken karakter. Ze is niet snel ergens van onder de indruk maar is altijd alert. In de groep komt ze altijd als eerste naar je toe. Nieuwsgierig, op de mens gericht en zeer vriendelijk. Joenny heeft bij ons een nieuw baasje gevonden in Lisa van Veen. Ze blijft wel in de kudde maar zal niet meer ingezet worden voor privé coachingen. We zijn heel blij dat Joenny hier nog wel blijft en met haar karakter de kudde blijft versterken. 

fullsizeoutput_cbe.jpeg
bottom of page