Kwaliteit & veiligheid

Opleiding:
1. Ik volgde mijn opleiding tot paardencoach bij Open2Contact. Een éénjarige opleiding met intensieve aandacht voor veiligheid van mens en paard.

Veiligheid:
2. De coachsessies vinden plaats op een locatie waar emotionele en fysieke veiligheid voor mens en paard gewaarborgd zijn.
3. Voorafgaand aan een sessie wordt uitgebreid met de coachee besproken hoe om te gaan met de paarden en hoe je in de aanwezigheid van een paard voor je eigen veiligheid zorgt.
4. Als coach ben ik ten alle tijde aanwezig bij de coachee wanneer er met de paarden gewerkt wordt. Indien nodig zal ik ingrijpen bij signalen die paard of mens afgeven, waarbij de veiligheid in het gedrang komt.

Privacy:
5. Informatie over de uitkomst van een sessie zal alleen worden gedeeld met derden na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de coachee.
6. Over een sessie wordt alleen met collega paardencoaches gesproken op anonieme basis in het kader van een intervisie. Ik neem zelf geregeld deel aan intervisie bijeenkomsten met collega paardencoaches.
7. Zie in het kader van privacy ook onze AVG.

Voor jeugdhulp

Neem contact op met je gemeente!

Nu ook kindercoaching via Jeugdhulp Zuid-Drenthe mogelijk met (deel)vergoeding!