Minipaard appaloosa met showhalster
Liefde voor een minipaard
Minipaard appaloosa merrie met eigenaar
WAAR STA JE NU?​
WAAR WIL JE NAAR TOE?​

Bij het coachen met paarden ga ik uit van de innerlijke kracht van de mens waarbij het paard als hulpmiddel wordt ingezet. Ik werk met de gesprekstechniek Motiverende Gespreksvoering. Door opdrachten uit te voeren met het paard voel je je na de coaching gemotiveerder en zelfbewuster. Een waardevolle manier om snel en krachtig inzicht te krijgen in eigen gedrag, drijfveren en motieven. Wij zijn gevestigd in Emmen, Drenthe.

De aanvraag vindt telefonisch of per email plaats.

Wat is de hulpvraag? Wat is je wens? Waar wil je naartoe? We hebben allemaal dingen die we van onszelf wel weten maar waar we niet of minder bewust van zijn. Heftige emoties die zijn weggestopt, een gebeurtenis of iets over jezelf wat je liever niet onder ogen ziet. Heeft het toch een grote invloed op je leven? En wil je weer bewustere keuzes gaan maken, gelukkiger gaan leven?

We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we kijken samen welke vorm van paardencoaching het beste bij je past.

Idee
Minipaard vosbont in heide
Paardencoaching met minipaard
Zomershow NMPRS met minipaard Chiquita
Kennis maken

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we verder in op de hulpvraag en natuurlijk gaan we even kennis maken met de minipaarden.

Je hoeft geen paardenliefhebber te zijn om te leren van paarden! De coaching is ook geschikt voor mensen met angst voor paarden. Er gebeurd niets zonder je toestemming of zonder begeleiding.

We gaan samen bepalen wanneer en hoe we het coaching-traject gaan starten.

De coaching met paarden vindt plaats vanaf de grond en nooit vanaf de rug van het paard. De deelnemer en het paard ontmoeten elkaar in de bak, stal of weide. Wij gaan samen aan de slag met jouw hulpvraag, het paard dient daarbij als instrument.

Een individuele coaching sessie duurt 90 minuten.
Een groepscoaching ca. 2,5 uur.

Na afloop van de coaching gaan we samen bekijken of een vervolgsessie wenselijk is.

Coaching
Vervolg

Wat heeft de coaching jou gebracht? Waar wil je verder mee? Een onderdeel van de coaching is bewustwording en reflectie.

Is je interesse gewekt? Zelf een coach sessie met minipaarden ervaren?
Neemt dan geheel vrijblijvend contact op.

Voor jeugdhulp

Neem contact op met je gemeente!

Nu ook kindercoaching via Jeugdhulp Zuid-Drenthe mogelijk met (deel)vergoeding!